Η πολυετή πείρα μας και η ειδίκευση σε πρακτικές ποδολογίας μας δίνουν την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις εξής θεραπευτικές υπηρεσίες.

Θεραπευτικές Υπηρεσίες

Τοποθέτηση νάρθηκα νυχιού

Η τοποθέτηση νάρθηκα νυχιού έχει ως σκοπό να σταματήσει την είσφρυση όνυχος ή αλλιώς ονυχοκρύπτωση που προκαλείται από την συνεχή πίεση που ασκείται από το άκρο του νυχιού στο δέρμα του δακτύλου γύρω από αυτό. Πρακτικά το νύχι μπαίνει μέσα στο δέρμα στο πλαϊνό μέρος του δακτύλου. Ο νάρθηκας νυχιού τοποθετείτε κυρίως στο νύχι του μεγάλου δάκτυλου του ποδιού αλλά υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης και στα άλλα νύχια ανάλογα με το που υπάρχει πρόβλημα.

ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΝΥΧΙΟΥ

Αφαίρεση κάλου

Οι κάλοι των ποδιών αποτελούν μια φυσική αντίδραση της επιδερμίδας στην προσπάθειά της να προστατεύσει τα βαθύτερα και ευαίσθητα στρώματα του δέρματος από συνεχόμενη πίεση ή τριβή. Οι κάλοι μπορεί να εμφανιστούν τόσο στο πέλμα, όσο και στα σημεία των αρθρώσεων και να κάνουν το περπάτημα αρκετά επώδυνο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την αφαίρεση των κάλων και σας συμβουλεύουν σχετικά με την αντιμετώπιση τους.

Painful corn on foot. Close up

Αφαίρεση σκληρύνσεων

Οι σκληρύνσεις δημιουργούνται στα πόδια μας στα σημεία υψηλής πίεσης. Με σωστή και συχνή φροντίδα αντιμετωπίζεται το μέγεθος τους και η εμφάνισή τους. Σε παραμελημένα περιστατικά συνιστάται θεραπεία παραφίνης για βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση και επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος.

ΣΚΛΗΡΥΝΣΕΙΣ

Θεραπεία μύκητα

Η ονυχομυκητίαση είναι συνήθως μια χρόνια πάθηση των νυχιών, τα οποία έχουν προσβληθεί από μύκητα. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υποχωρεί από μόνη της, ενώ μπορεί να προσβάλλει ένα ή περισσότερα νύχια του ποδιού ή και του χεριού. Οι τεχνίτριες μας μπορούν να διαγνώσουν την ύπαρξη μύκητα αλλά και να σας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του αυτού.

ΜΥΚΗΤΕΣ