1. Εφαρμογή

o 1.1. Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά τις συναλλαγές μέσω του κόμβου www.manonnails.gr . Το www.manonnails.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων.

o 1.2. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

2. Προσφορές / Παραγγελίες / Συμβόλαιο

o 2.1. Οι παραγγελίες από την εταιρεία μας λαμβάνονται με τους εξής τρόπους:

– μέσω του www.manonnails.gr δια της ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής παραγγελίας,

– τηλεφωνικά στο 213 00 68 024,

– μέσω ανταλλαγής email με την εταιρεία μας,

– μέσω επίσκεψής σας στην έδρα της εταιρείας μας (Αριστοδήμου 8, Αθήνα, 106 76 Κολωνάκι, Αθήνα).

 

o 2.2. Υποχρεούστε να ελέγξτε την Επιβεβαίωση Παραγγελίας και ενημερώστε αμέσως το www.manonnails.gr εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση.

o 2.3. Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:

o 2.3.1. Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ισοτόπου περιλαμβάνεται ΦΠΑ

o 2.3.2. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

  1. Τιμή και Όροι Πληρωμής

o 3.1. Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κτλ) είναι αυτά που παρατίθενται στην περιγραφή των προϊόντων ή στην επικοινωνία σας με εκπρόσωπο της εταιρείας μας. Η εξόφληση της παραγγελίας πραγματοποιείται με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

o 3.1.1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού ενημερωθούμε για την κατάθεσή σας τηλεφωνικά στο 213 00 68 024 ή με e-mail στο [email protected] όπου αποστέλλεται το καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης εκκινεί από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου. Οι λογαριασμοί που διαθέτουμε είναι:

 

– EFG Eurobank Ergasias

IBAN: GR7402600020000640201364485 – BIC: ERBKGRAA

Δικαιούχος: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α. ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ

 

– Alpha Bank A.E.

IBAN: GR0701401900190002002016486 – BIC: CRBAGRAA

Δικαιούχος: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α. ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ

 

3.1.2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.manonnails.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa (credit, debit, business), Mastercard (credit, debit, business), China UnionPay (credit, debit, business). Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες επιχειρήσεις του κόσμου. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας, τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης, το όνομα του κατόχου καθώς επίσης και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας.

o 3.1.3. Με πληρωμή στον εκπρόσωπό μας αν σας παραδώσουμε εμείς τα προϊόντα σας.

 

o 3.1.4. Με πληρωμή στο κατάστημά μας κατά την παραλαβή σας.

 

o 3.2. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης.